Megkértük néhány vendégünket, hogy mutassák be a sikertörténeteiket amikben mi is közreműködtünk, hogy ezzel téged is a változásra tudjunk motiválni!

Életkor: 33 éves
Korábban: 78,5 kg
Most: 69,5 kg

„Miután egy egyszerű, néhány kilométeres túra is túlságosan nehéznek bizonyult számomra, úgy döntöttem, hogy rendszeresen mozogni fogok. Munka és család mellett nehéz volt időt szakítanom a mozgásra, de rátaláltam az EMS Revolution-re, amellyel 20 perc letudhattam az edzést. Heti 2-3 edzéssel és az étkezésre történő odafigyeléssel visszanyertem a főiskolai formámat.”

Életkor: 38 éves
Korábban: 68,5 kg
Most: 53,5 kg

„Regisztráltam egy 12 hetes online testsúly csökkentő versenyre, hogy a motivációmat fenn tudjam tartani nap mint nap. A 12 hét alatt heti háromszor mentem electro fitness edzésre, és kizárólag könnyebben emészthető, egészségesebb ételeket ettem. Összesen 15 kg-ot fogytam!”

Életkor: 40 éves
Korábban: 75,3 kg
Most: 64,1 kg

„A terhességem alatt felszedett kilókkal 2 évig nem tudtam mit kezdeni. De miután kipróbáltam az electro fitness edzést, megtanultam, hogy mozgás és egészséges táplálkozás nélkül ez nem is sikerülhet. Ma már nem tudnám elképzelni az életemet mozgás nélkül. Az EMS szellemileg és fizikailag is feltölt.”

Életkor: 35 éves
Korábban: 67,1 kg
Most: 56,7 kg

Megváltoztattam az étrendemet és rájöttem, hogy az EMS Revolution kardio alapú electro fitness edzése sokkal hatékonyabb számomra, mint más hagyományos edzés, így sikerült 60 kiló alá fogynom. 🙂

A 4 siker történet kilogrammban:
- 45,6 kg